Volg ons:

Cementtegels

Heeft u interesse in cementtegels? Geweldig!

Wij zijn één van de grootste aanbieders van cementtegels in België …maar wij verkopen ze doelbewust NIET online.

De betere cementtegels zijn artisanale producten die stuk per stuk met de hand gemaakt worden, waardoor ze hun unieke uitstraling krijgen. Om deze uitstraling het best te kunnen – en ook om te beoordelen welke kleuren en patronen het best in uw interieur passen – moet u de tegels met eigen ogen gezien hebben.

Wij werken samen met enkele, door ons geselecteerde fabrikanten waarvan we weten dat ze topkwaliteit leveren, want…er is wel wat verschil tussen de verschillende aanbieders…

Foto’s op een website zijn altijd mooi en handig om een idee te krijgen van het aanbod, maar kleuren op een scherm kunnen al eens afwijken van de echte kleuren.

Daarom komt u best eens een kijkje nemen in onze showroom, bij Huis van Haaz te Kontich kan u onze tegels komen bekijken, ze vasthouden, de kwaliteit beoordelen en vooral patronen naast elkaar leggen om het effect te bekomen dat u zoekt. Onze sterkte is dat wij over een uniek aanbod in kleurencombinaties beschikken. Dat in combinatie met een veelvoud aan patronen laat u toe om zeker uw keuze te maken.

Heel belangrijk : wij maken voor u de nodige tijd vrij om u persoonlijk advies te geven en we zoeken samen met u naar de beste keuze voor uw interieur want cementtegels kopen doe je meestal maar één maal in je leven.

We vinden het alvast fantastisch dat u interesse hebt in onze cementtegels en kijken er naar uit u te mogen verwelkomen. Tot gauw! We staan voor u klaar!

Meer info : www.huisvanhaaz.be

Zit je met vragen? Je kan ons zowel telefonisch als via mail bereiken:

03/501.48.58 | info@huisvanhaaz.be

Bekijk hoe de cementtegels worden gemaakt

  • Altijd op de hoogte zijn?

  • Abonneer op onze nieuwsbrief
    voor nieuws, events en exclusieve kortingen!
Natuurverfwinkel

Betalen kan met:

Openingsuren winkel

Dinsdag, woensdag, vrijdag: 10.00 – 12.30 | 13.30 – 18.00

Donderdag: 13.30 – 18.00

Zaterdag: 10.00 – 17.00

Zondag, maandag: gesloten

Antwerpsesteenweg 68, 2550 Kontich

© 2024 Natuurverfwinkel.be
powered by Santo